''Άλλος για SURVIVOR'' με τον Μάρκο Σεφερλή στο Δελφινάριο: 14€ από 20€ για είσοδο 1 ατόμου στην επιθεώρηση που φέρνει το Survivor στο θέατρο! Το Δελφινάριο μετακομίζει στον... Άγιο Δομίνικο και ο Μάρκος Σεφερλής γίνεται... Survivor στη μεγαλειώδη υπερπαραγωγή του καλοκαιριού!
-30%

20.00 14.00

  • ''Άλλος για SURVIVOR'' με τον Μάρκο Σεφερλή στο Δελφινάριο: 14€ από 20€ για είσοδο 1 ατόμου στην επιθεώρηση που φέρνει το Survivor στο θέατρο! Το Δελφινάριο μετακομίζει στον... Άγιο Δομίνικο και ο Μάρκος Σεφερλής γίνεται... Survivor στη μεγαλειώδη υπερπαραγωγή του καλοκαιριού!

»Άλλος για SURVIVOR» με τον Μάρκο Σεφερλή στο Δελφινάριο: 14€ από 20€ για είσοδο 1 ατόμου στην επιθεώρηση που φέρνει το Survivor στο θέατρο! Το Δελφινάριο μετακομίζει στον… Άγιο Δομίνικο και ο Μάρκος Σεφερλής γίνεται… Survivor στη μεγαλειώδη υπερπαραγωγή του καλοκαιριού!

Δείτε το!

Κατηγορία: Ετικέτα:
  • Περιγραφή

Περιγραφή

Deal Site: Happydeals
Αγορές: 19
Λήγει:2017-06-16 23:59:00

 

– Η προσφορά αφορά είσοδο 1 ατόμου (ενήλικα ή παιδιού) στην επιθεώρηση "Άλλος για SURVIVOR" με τον Μάρκο Σεφερλή στο θέατρο Δελφινάριο – Η προσφορά ισχύει έως και τη Λήξη των Παραστάσεων (17 Σεπτέμβριου 2017) – Η έναρξη των παραστάσεων έχει προγραμματιστεί για την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου. Η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας Tip: Αγοράστε σήμερα τα κουπόνια σας και παρακολουθήστε την παράσταση όποια μέρα επιθυμείτε, έως το τέλος των παραστάσεων – Ο Μάρκος Σεφερλής και οι υπόλοιποι «μαχητές» της διασκέδασης σας περιμένουν, για να ενώσετε τα χέρια και να φωνάξετε όλοι μαζί… «Survivor!» – Hμέρες και Ώρες Παραστάσεων: Τρίτη 21:15 Τετάρτη 21:15 Πέμπτη 21:15 Παρασκευή 21:15 Σάββατο 21:15 Κυριακή 21:15 – Η προσφορά ισχύει για όλες τις ημέρες και όλες τις παραστάσεις – Για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα σας παρακαλούσαμε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα: Κάντε "Έγγραφή" στο happydeals πατώντας ΕΔΩ Σε περίπτωση που έχετε ήδη κάνει εγγραφή αγνοήστε το βήμα 1 και απλά κάντε "Είσοδο" Επιλέξτε την προσφορά και πατήστε το κουμπί "Aγόρασέ το" Επιλέξτε τον αριθμό των κουπονιών που θέλετε να αγοράσετε και πατήστε το κουμπί "αγορά" Επιβεβαιώστε την παραγγελία σας και επιλέξτε την επιθυμητή μέθοδο πληρωμής Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής μεταβείτε στο πεδίο "Κουπόνια" όπου βλέπετε το σύνολο των αγορασμένων κουπονιών Εκτυπώστε και προσκομίστε το κουπόνι στο ταμείο του θεάτρου (σε περίπτωση που δεν έχετε το κουπόνι εκτυπωμένο είναι απαραίτητη η προσκόμιση των κωδικών του κουπονιού σας) – ΔΕΝ Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση θέσης (όσο πιο νωρίς προσέλθετε τόσο πιο καλή θέση θα έχετε) – Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η αγορά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το happydeals στο τηλέφωνο 210-6019958 (Καθημερινές 09:00 – 19:00 & Σάββατο 09:00 – 17:00) ή στο e-mail info@happydeals.gr