Θεσσαλονίκη Τεστ Ανάλυσης Υγείας - 49€ από 100€ (Έκπτωση 51%) για ένα Οκταπλό Tεστ Aνάλυσης υγείας με τη μέθοδο του Βιο-Συντονισμού
-51%

100.00 49.00

  • Θεσσαλονίκη Τεστ Ανάλυσης Υγείας - 49€ από 100€ (Έκπτωση 51%) για ένα Οκταπλό Tεστ Aνάλυσης υγείας με τη μέθοδο του Βιο-Συντονισμού

Θεσσαλονίκη Τεστ Ανάλυσης Υγείας – 49€ από 100€ (Έκπτωση 51%) για ένα Οκταπλό Tεστ Aνάλυσης υγείας με τη μέθοδο του Βιο-Συντονισμού, με την χρήση εξειδικευμένου μηχανήματος, για την ανίχνευση της κατάστασης υγείας: όλων των οργάνων μας, των μικροβίων στον οργανισμό μας, της νευρολογικής μας κατάστασης, του PH του σώματος μας, τις αλλεργίες, τις ελλείψεις των βιταμινών μας, την Αύρα και τα Chakras μας, από το ΚΕ.Σ.Υ. «Κέντρο Σωματικής Υγείας» στη Θεσσαλονίκη!!!

Δείτε το!

Κατηγορία: Ετικέτα:
  • Περιγραφή

Περιγραφή Προϊόντος

Deal Site: Bodydeals
Αγορές: 3
Λήγει:2017-03-10 12:00:00

 

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Ένα Οκταπλό τεστ ανάλυσης υγείας με τη μέθοδο του Βιο-Συντονισμού με την χρήση εξειδικευμένου μηχανήματος για την ανίχνευση της κατάστασης υγείας: όλων των οργάνων μας, των παράσιτων στον οργανισμό μας, της νευρολογικής μας κατάστασης, του PH του σώματος μας, τις αλλεργίες, τις ελλείψεις των βιταμινών μας, την Αύρα και τα Chakras μας.
  • Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Bodydeals.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Bodydeals.gr 210 5053003 ώρες 10:00 – 17:00.

Για να δείτε την προσφορά για Σεμινάριο με Ταχύρυθμα ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Μαθήματα Μασάζ με (-50%) πατήστε εδώ

Για να δείτε την προσφορά για θεραπευτική συνεδρία Ρεφλεξολογίας+Μασάζ Άκρων στα 15€(-50%) πατήστε εδώ