Θεσσαλονίκη!! 18€ για μία (1) Συνεδρία Συμβουλευτικής από Σύμβουλο Ψυχικής υγείας με ΔΩΡΟ τις πρώτες ΔΥΟ Συνεδρίες
-53%

38.00 18.00

  • Θεσσαλονίκη!! 18€ για μία (1) Συνεδρία Συμβουλευτικής από Σύμβουλο Ψυχικής υγείας με ΔΩΡΟ τις πρώτες ΔΥΟ Συνεδρίες

Θεσσαλονίκη!! 18€ για μία (1) Συνεδρία Συμβουλευτικής από Σύμβουλο Ψυχικής υγείας με ΔΩΡΟ τις πρώτες ΔΥΟ Συνεδρίες, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αρχικής αξίας 38€!! Έκπτωση 53%

Δείτε το!

Κατηγορία: Ετικέτα:
  • Περιγραφή

Περιγραφή

Deal Site: Dealway
Αγορές: 12
Λήγει:2016-10-04 23:59:00

 

Λίγα λόγια για τη συμβουλευτική:
 

Η Συμβουλευτική είναι μια μέθοδος που βοηθά τους ανθρώπους να συζητήσουν και να σκεφτούν τα προσωπικά τους προβλήματα, προκειμένου να ανακουφιστούν, να αποκτήσουν μεγαλύτερη κατανόηση και να βρουν κάποια διέξοδο από τις δυσκολίες που τους ταλαιπωρούν.
 

Είναι μια εμπιστευτική διαδικασία με κύριο χαρακτηριστικό της τη συζήτηση. Οι σύμβουλοι ακούν με προσοχή και βοηθούν τον πελάτη να διακρίνει τα λεπτά σημεία των προβλημάτων του και να επαναπροσδιορίζει τις καταστάσεις αλλά και τον εαυτό του, χωρίς να τον κρίνουν.
 

Η Συμβουλευτική είναι μια διαδικασία αλληλεπίδρασης μεταξύ του συμβούλου και του ατόμου που απευθύνεται σε αυτόν, η οποία προσεγγίζει κοινωνικά, πολιτισμικά, κοινωνικοοικονομικά και συναισθηματικά θέματα.
 

Σκοπός της συμβουλευτικής είναι να διερευνηθούν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει το άτομο, η απουσία θετικών συναισθημάτων, η έλλειψη ικανοποίησης από τη ζωή, η δυσκολία να θέτει στόχους.
 

Το επίκεντρο της Συμβουλευτικής είναι ο άνθρωπος, οι ανάγκες του, η εξέλιξή του, η ομαλότερη και πιο λειτουργική καθημερινότητα του.
 

Μέσα από τη συμβουλευτική διαδικασία ο συμβουλευόμενος:
 

συμφιλιώνεται με τον εαυτό του

αναπτύσσει αυτογνωσία και αυτοεκτίμηση

παίρνει δικές του αποφάσεις

βρίσκει τις λύσεις που αποζητά

πετυχαίνει μια βαθύτερη αλλαγή στην προσωπικότητά του.
 

Απαραίτητη προϋπόθεση της συμβουλευτικής διαδικασίας είναι να υπάρχει αίτημα από την πλευρά του πελάτη.
 

Η συμβουλευτική διαδικασία δεν μπορεί να λειτουργήσει ή να έχει αποτέλεσμα εάν ο ίδιος ο συμβουλευόμενος δεν επιθυμεί να συμμετέχει σε αυτήν. Μόνο όταν υπάρξει δική του ανάγκη να ανακαλύψει ή να επιλύσει το «πρόβλημά του» θα υπάρξει και η διάθεση από πλευράς του να συνεργαστεί με τον σύμβουλο και να «δουλέψουν» μαζί.
 

Οι σύμβουλοι βοηθούν κάποιον που ψάχνει τρόπους να λύσει τις προσωπικές του δυσκολίες, να κάνει αλλαγές στη ζωή του, να κλείσει παλιές πληγές ή να καταλάβει το νόημα των όσων του συμβαίνουν.
 

Βοηθούν τους ανθρώπους να εντοπίσουν από που προέρχεται το άγχος, η σύγχυση ή και ο συναισθηματικός πόνος που νιώθουν.
 

Συχνά επίσης τους βοηθούν να θέτουν στόχους και να βάζουν σε εφαρμογή ένα σχέδιο για το πώς θα πραγματοποιήσουν αλλά και θα διατηρήσουν τις θετικές αλλαγές στη ζωή τους.
 

Κι επειδή η συμβουλευτική είναι μια δυναμική εμπειρία που επαναλαμβάνεται βδομάδα με την εβδομάδα, το περιεχόμενο των συνεδριών συνεχώς εξελίσσεται και προσαρμόζεται ανάλογα με τα θέματα που προκύπτουν στην καθημερινότητά του ατόμου, ώστε να ταιριάζει με τις αλλαγές στη ζωή του.
 

Οι σύμβουλοι βοηθούν τους πελάτες τους να διαχειρίζονται και να λύνουν τα προσωπικά τους θέματα, έτσι ώστε κάποια στιγμή να μη χρειάζονται πλέον συμβουλευτική υποστήριξη.
 

Για να επιτευχθεί αυτό πρέπει να δουλέψουν μαζί στο να αποκαλύψουν τη ρίζα των προβλημάτων και στο να θέσουν γενικές και πρακτικές λύσεις που μπορούν να εφαρμοστούν στη ζωή του πελάτη.

 

 

Σύντομο βιογραφικό
 

Ο Δημήτρης Φαρμάκης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1979.
 

Είναι κάτοχος πτυχίου Θεολογίας από την Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία και ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρόγραμμα HND (Higher National Diploma) Ψυχολογίας και Συμβουλευτικής στη Θεσσαλονίκη.
 

Από το 2010 έως σήμερα εργάζεται με άτομα καθηλωμένα σε αναπηρικό αμαξίδιο, παρέχοντας υπηρεσίες φροντίδας και συμβουλευτικής υποστήριξης σε Αγγλία και Ουαλία.
 

Υποστηρίζει τη δια βίου εκπαίδευση και μέσα από τη δική του προσωπική εξέλιξη επιθυμεί να προσεγγίσει τον άνθρωπο, να αφουγκραστεί τους προβληματισμούς του και να τον βοηθήσει να ζει μια δημιουργική, ευχάριστη και λειτουργική καθημερινότητα σύμφωνα με τις προσωπικές επιθυμίες και προσδοκίες του.