Πακέτο Χτενισμάτων!!29€ για ένα πακέτο περιποίησης μαλλιών που περιλαμβάνει τέσσερα (4) χτενίσματα και ένα (1) ημιμόνιμο μανικιούρ (απλό)
-42%

50.00 29.00

  • Πακέτο Χτενισμάτων!!29€ για ένα πακέτο περιποίησης μαλλιών που περιλαμβάνει τέσσερα (4) χτενίσματα και ένα (1) ημιμόνιμο μανικιούρ (απλό)

Πακέτο Χτενισμάτων!!29€ για ένα πακέτο περιποίησης μαλλιών που περιλαμβάνει τέσσερα (4) χτενίσματα και ένα (1) ημιμόνιμο μανικιούρ (απλό), από το Κομμωτήριο Beauty hair & nails στου Ζωγράφου.

Δείτε το!

Κατηγορία: Ετικέτα:
  • Περιγραφή

Περιγραφή Προϊόντος

Deal Site: Dealtown
Αγορές: 6
Λήγει:2017-01-04 11:40:00

 

Δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς άμεσα με την αγορά του κουπονιού και έως τις %%VALID_TILL%%.   Η προσφορά ισχύει Δευτέρα – Τετάρτη 09:00-20:00. Εξαιρούνται οι επίσημες αργίες.   Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό και περιλαμβάνει:   ~Τέσσερα (4) χτενίσματα απλά.   ~Ένα (1) ημιμόνιμο μανικιούρ (απλό)   Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για ατομική χρήση και υπό μορφή δώρου.   Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία δύο μέρες πριν για ραντεβού στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι σας.   Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.   Τα ραντεβού κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα.   Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.