Τονώστε την αυτοπεποίθησή σας στην καλύτερη τιμή και κερδίστε πλούσια δώρα!! 19€ για μία (1) βαφή (ρίζα ή όλο το κεφάλι)
-75%

76.00 19.00

  • Τονώστε την αυτοπεποίθησή σας στην καλύτερη τιμή και κερδίστε πλούσια δώρα!! 19€ για μία (1) βαφή (ρίζα ή όλο το κεφάλι)

Τονώστε την αυτοπεποίθησή σας στην καλύτερη τιμή και κερδίστε πλούσια δώρα!! 19€ για μία (1) βαφή (ρίζα ή όλο το κεφάλι), μία (1) θεραπεία αναδόμησης bottox μαλλιών, ένα (1) χτένισμα, ένα (1) λούσιμο και ΔΩΡΟ ένα (1) μόνιμο μανικιούρ τριών εβδομάδων!! Από το κέντρο ομορφιάς και περιποίησης «LIKE.professional» στη Δάφνη!! Αρχικής αξίας 76€ – Έκπτωση 75%!!

Δείτε το!

Κατηγορία: Ετικέτα:
  • Περιγραφή

Περιγραφή Προϊόντος

Deal Site: Clickareto
Αγορές: 40
Λήγει:2017-03-13 23:59:00

 

Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο και μπορεί να εξαργυρωθεί έως 30/04/2017 (εξαιρούνται επίσημες εορτές και αργίες). Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα (1) άτομο (γυναίκες) και περιλαμβάνει: ~ Μία (1) θεραπεία αναδόμησης bottox μαλλιών ~ Ένα (1) χτένισμα ~ Ένα (1) λούσιμο Δώρο ένα μόνιμο μανικιούρ 3 εβδομάδων!! Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου. Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα για ραντεβού,. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας εμφανίζονται στο κουπόνι σας μετά την ολοκλήρωση της αγοράς σας. Για ακύρωση απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία 1 ημέρα πρίν. Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 68, Δάφνη. Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή την ημέρα της εξαργύρωσης. Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Clickareto.gr. Η επιχείρηση δε δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 698.33.93.245 .