12€ για ένα μοναδικό πακέτο ομορφιάς που περιλαμβάνει ένα (1) manicure με ημιμόνιμη βαφή διάρκειας έως 25 ημερών (απλό ή γαλλικό)
-85%

80.00 12.00

  • 12€ για ένα μοναδικό πακέτο ομορφιάς που περιλαμβάνει ένα (1) manicure με ημιμόνιμη βαφή διάρκειας έως 25 ημερών (απλό ή γαλλικό)

12€ για ένα μοναδικό πακέτο ομορφιάς που περιλαμβάνει ένα (1) manicure με ημιμόνιμη βαφή διάρκειας έως 25 ημερών (απλό ή γαλλικό), ένα (1) pedicure (απλό ή γαλλικό), μία αποτρίχωση με κερί σε γάμπες ή μπικίνι και δώρο σχηματισμός φρυδιών ή αποτρίχωση με κλωστή σε άνω χείλος και από ένα nail-art σε κάθε χέρι, στο Beauty & Style στην Καλλιθέα.Aξίας 60€.Έκπτωση 85%.

Δείτε το!

Κατηγορία: Ετικέτα:
  • Περιγραφή

Περιγραφή Προϊόντος

Deal Site: Bestofferz
Αγορές: 17
Λήγει:2016-12-22 23:59:00

 

Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο. Η προσφορά περιλαμβάνει: a.1 manicure με ημιμόνιμη βαφή διάρκειας έως 25 ημερών (απλό ή γαλλικό), b.1 pedicure (απλό ή γαλλικό), c.1 αποτρίχωση με κερί σε γάμπες ή μπικίνι και δώρο σχηματισμός φρυδιών ή αποτρίχωση με κλωστή σε άνω χείλος, d. 1 nail-art σε κάθε χέρι, e. 1 σχηματισμός φρυδιών ή αποτρίχωση με κλωστή σε άνω χείλος. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά. Για ραντεβού καλείτε στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του.Η διεύθυνση της επιχείρησης επίσης θα αναγράφεται στο κουπόνι. Για αλλαγή ή ακύρωση απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 3 ημέρες πριν. Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη – Παρασκευή: 10:00 – 20:00 και Σαββάτο: 10:00-15:00. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την bestofferz.gr. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού.