5€ από 10€ για ένα ολοκληρωμένο σπα μανικιούρ με απλή βαφή σε χρώμα ή γαλλικό-Ή-9€ από 18€ για ένα ολοκληρωμένο σπα πεντικιούρ με απλή βαφή σε χρώμα ή γαλλικό και έναν σχηματισμό ή καθαρισμό φρυδιών για ανοιξιάτικη ανανέωση με ολοκληρωμένες υπηρεσίες mani - pedi στον ολοκαίνουριο κατάστημα Design4you στην Δάφνη (στάση μετρό). Έκπτωση 50%.
-50%

10.00 5.00

  • 5€ από 10€ για ένα ολοκληρωμένο σπα μανικιούρ με απλή βαφή σε χρώμα ή γαλλικό-Ή-9€ από 18€ για ένα ολοκληρωμένο σπα πεντικιούρ με απλή βαφή σε χρώμα ή γαλλικό και έναν σχηματισμό ή καθαρισμό φρυδιών για ανοιξιάτικη ανανέωση με ολοκληρωμένες υπηρεσίες mani - pedi στον ολοκαίνουριο κατάστημα Design4you στην Δάφνη (στάση μετρό). Έκπτωση 50%.

5€ από 10€ για ένα ολοκληρωμένο σπα μανικιούρ με απλή βαφή σε χρώμα ή γαλλικό-Ή-9€ από 18€ για ένα ολοκληρωμένο σπα πεντικιούρ με απλή βαφή σε χρώμα ή γαλλικό και έναν σχηματισμό ή καθαρισμό φρυδιών για ανοιξιάτικη ανανέωση με ολοκληρωμένες υπηρεσίες mani – pedi στον ολοκαίνουριο κατάστημα Design4you στην Δάφνη (στάση μετρό). Έκπτωση 50%.

Δείτε το!

Κατηγορία: Ετικέτα:
  • Περιγραφή

Περιγραφή Προϊόντος

Deal Site: Bestofferz
Αγορές: 31
Λήγει:2016-12-22 23:59:00

 

Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο. Η προσφορά για τα 5€ από 10€ περιλαμβάνει: 1 spa manicure (χρώμα ή γαλλικό). Η προσφορά για τα 9€ από 18€ περιλαμβάνει: 1 ολοκληρωμένο σπα manicure (χρώμα ή γαλλικό) με ημιμόνιμη βαφή διάρκειας έως 3 εβδομάδες και έναν σχηματισμό ή καθαρισμό φρυδιών. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά του κουπονιού από την bestofferz.gr. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού.