94€ για μαγικό 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) δύο ατόμων με πρωινό στο Πανέμορφο & Παραδοσιακό Ξενοδοχείο Καμάρες που βρίσκεται στο Χωριό Τσεπέλοβο στα Μοναδικά Ζαγοροχώρια!! Έκπτωση 33%!!
-33%

140.00 94.00

  • 94€ για μαγικό 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) δύο ατόμων με πρωινό στο Πανέμορφο & Παραδοσιακό Ξενοδοχείο Καμάρες που βρίσκεται στο Χωριό Τσεπέλοβο στα Μοναδικά Ζαγοροχώρια!! Έκπτωση 33%!!

94€ για μαγικό 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) δύο ατόμων με πρωινό στο Πανέμορφο & Παραδοσιακό Ξενοδοχείο Καμάρες που βρίσκεται στο Χωριό Τσεπέλοβο στα Μοναδικά Ζαγοροχώρια!! Έκπτωση 33%!!

Δείτε το!

Κατηγορία: Ετικέτα:
  • Περιγραφή

Περιγραφή Προϊόντος

Deal Site: Dealtown
Αγορές: 1
Λήγει:2017-01-14 11:30:00

 

Το κουπόνι είναι ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ και ισχύει έως τις 31/03/2017 στο Ξενοδοχείο Καμάρες, στην είσοδο του Τσεπέλοβου στα υπέροχα Ζαγοροχώρια. Εξαιρούνται οι αργίες, τα εορταστικά 3ήμερα & οι ημερομηνίες.   Η προσφορά περιλαμβάνει:   ~ Ένα 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεων) με πρωινό στο ξενοδοχείο «Καμάρες» στο Τσεπέλοβο Ζαγορίου.   Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει έως 2 κουπόνια για προσωπική χρήση και υπό μορφή δώρου.   Η προνομιακή τιμή της προσφοράς είναι για τους συνδρομητές του Dealtown.gr σε συνεργασία με το Exodos24. Διατίθενται περιορισμένος αριθμός voucher και η τιμή που αναγράφεται είναι καθαρά για διαφημιστικούς λόγους.   Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αθροιστικά πχ με την αγορά 2 κουπονιών – 6 συνεχόμενες διανυκτερεύσεις.   Πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο: 2106200443 ή να συμπληρώσετε την φόρμα για τον έλεγχο διαθεσιμότητας, όπου θα αναφέρετε τις επιθυμητές ημερομηνίες κράτησης.   Μετά την κράτηση δεν γίνονται ακυρώσεις.   Σε περίπτωση διαμονής παραπάνω ατόμων θα πρέπει να προηγείται συνεννόηση με το ξενοδοχείο.   Οι κρατήσεις κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα.   Είναι απαραίτητη η  εκτύπωση του κουπονιού και προσκόμιση κατά την ημέρα της άφιξης.