95€ από 190€ (-50%) για 4 ήμέρες / 3 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε εύρυχωρο διαμέρισμα στα Rema Robi Αpartments στην Λευκάδα.

95.00

  • 95€ από 190€ (-50%) για 4 ήμέρες / 3 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε εύρυχωρο διαμέρισμα στα Rema Robi Αpartments στην Λευκάδα.

95€ από 190€ (-50%) για 4 ήμέρες / 3 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε εύρυχωρο διαμέρισμα στα Rema Robi Αpartments στην Λευκάδα.

Δείτε το!

Κατηγορία: Ετικέτα:
  • Περιγραφή

Περιγραφή

Deal Site: Book2stay
Αγορές:
Λήγει:2017-06-14 23:59:00

 

Rema Robi Apartments Τα Rema Robi apartments αποτελούνται από ευρύχωρα πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα των 40 μ2 (υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, τηλεόραση και κλιματισμό) παρέχοντας άνετη και ευχάριστη διαμονή για μέχρι και έξι άτομα.   Βρίσκεται στο Λυγιάς στη Λευκάδα, και είναι 700 μ. από τη θάλασσα, με όμορφη θέα στη θάλασσα, ωραίο κήπο για χαλάρωση και χώρο στάθμευσης που παρέχεται. Η ιδανική τοποθεσία του, που είναι 6 χιλιόμετρα από την πόλη της Λευκάδας και 12 χλμ από το Νυδρί εξασφαλίζει ησυχία, μαζί με τις υπέροχες παραλίες του νησιού και τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων θα εξασφαλίσουν αξέχαστες διακοπές.   Η Λυγιά είναι ένα γραφικό ψαροχώρι που βρίσκεται στην ανατολική ακτή της Λευκάδας, μόνο περίπου πέντε χιλιόμετρα νότια της πόλης της Λευκάδας. Η ζωή εδώ είναι ήρεμη και χωρίς άγχος. Το κεντρικό σημείο του χωριού είναι το μικρό λιμάνι, όπου ένα μεγάλο μέρος του φρέσκου ​​ψαριού φτάνει κάθε μέρα για όλο το νησί.   Η Λευκάδα είναι το μοναδικό νησί στο οποίο μπορείτε να έλθετε με το αυτοκίνητο σας χωρίς έξοδα για φέρι-μπόουτ, χρησιμοποιώντας τη γέφυρα που συνδέει το νησί με την Ακαρνανία. Η υποθαλάσσια σήραγγα Πρεβέζης – Ακτίου καθιστά εύκολη την πρόσβαση στο νησί από τη βορειοδυτική Ελλάδα αλλά και το λιμάνι της Ηγουμενίτσας (100 χιλιόμετρα) εξυπηρετεί πολύ.