9€ για έναν Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου σε 10 στάδια από τα Κέντρα Αισθητικής Metro Beauty Laser & Spa κοντά στο μετρό Ελληνικού!!!

9.00

  • 9€ για έναν Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου σε 10 στάδια από τα Κέντρα Αισθητικής Metro Beauty Laser & Spa κοντά στο μετρό Ελληνικού!!!

9€ για έναν Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου σε 10 στάδια από τα Κέντρα Αισθητικής Metro Beauty Laser & Spa κοντά στο μετρό Ελληνικού!!!

Δείτε το!

Κατηγορία: Ετικέτα:
  • Περιγραφή

Περιγραφή Προϊόντος

Deal Site: Dealway
Αγορές: 35
Λήγει:2016-12-16 23:59:00

 

Metro Beauty Laser & Spa!
 

Όταν ακούμε την μαγική λέξη spa, το μυαλό μας πηγαίνει σε μυστηριώδεις χώρους και αίθουσες με χαμηλό φωτισμό.
 

Όταν το spa ενώνεται με το φως,το χρώμα και τη μουσική τότε έχουμε το Feng Shui Spa.

 

Όταν αυτά βρίσκονται σε έναν μοντέρνο και άνετο χώρο, εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και εξειδικευμένες θεραπείες, τότε μιλάμε για το Metro Beauty Laser & Spa

 

Ένας σύγχρονος χώρος, γεμάτος φως και χρώμα, έρχεται να ανατρέψει όλα όσα γνωρίζατε για το spa. Θεραπείες που ενσωματώνουν την αρχαία κινέζικη φιλοσοφία του Feng Shui με τις σύγχρονες τεχνικές της Δύσης θα σας προσφέρουν ευεξία, αρμονία και υγεία.

 

Όμως δεν σταματάμε εκεί. Στο Metro Beauty Laser & Spa θα βρείτε θεραπείες ανάπλασης και αποτρίχωσης βασισμένες στην δύναμη του παλμικού φωτός (IPL Laser) αλλά και την πλέον σύγχρονη τεχνολογία όσον αφορά την εξάλειψη της κυτταρίτιδας, το τοπικό πάχος, το αδυνάτισμα, την σύσφιξη.

 

Και φυσικά θεραπείες υψηλής αισθητικής προσώπου, από το έμπειρο προσωπικό μας.

 

Εύκολα προσβάσιμο λόγω του Metro, δίπλα στο νέο εμπορικό κέντρο MetroMall το Metro Beauty Laser & Spa, με τιμές που χτυπάνε την κρίση, γίνεται προσιτό σε όλους, έτοιμο να σας υποδεχτεί και σας γεμίσει λάμψη, ζωντάνια και ομορφιά.